Известие

Collapse
No announcement yet.

145 2.0 нещо не върви? + видео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 145 2.0 нещо не върви? + видео

Вчера по Цариградско забелязах,че нещо хич не върви след 150....?
    На 160 все едно спира....почти не ускорява.Това да вдигна 200 е почти непосилна задача, а преди 230 правех по киломтераж! Идеи на какво може да се дължи?Ходих на диагностика...казаха,че всичко работи без забележка Но явно има нещо
    145 2.0 TS

Къде си ходил на диагностика?
    От къде си сипвал бензин за последно?
    --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
    sigpic

Comment

на колко километра си ?
      alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Ванто.
        Бензин само ОМВ 100 октана..от как съм я взел.
        На 167000...със сменени сегменти, свещи Дензо ир. п....почистени дюзи...
        145 2.0 TS

Comment

Шо си мисля, че и сам се сещаш, къде трябва да отидеш на диагностика?
          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
          Roosevelt

Comment

колега аз имах същия проблем и беше от филтрите и повече от въздушния
            ALFA ROMEO 145. 1,6 Boxer. 96

Comment

Ама хич ли не ускорява или прото е бавно. Защото на мен един път ми се случи нещо такова на магистралата, ускорявам си и изведнъж оборотите се забиха на "едиколкоси" и не мърдат нагоре. Няма 5-та няма 4-та, стигат една граница и до там. Отпуснах газта и след 5 минути пак пробвах и нямаше вече никакъв проблем. Аз имам датчик разпределителен вал за смяна и мисля, че нещо се е ошашкал компютъра в онзи момент от него. Като се оправи си направих 180 без проблем.
              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
              Mazda 6 2.3 2005
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Jororacing
                колега аз имах същия проблем и беше от филтрите и повече от въздушния
                аз съм с JR конус....на 2000 км
                Първоначално публикувано от Pinky
                Шо си мисля, че и сам се сещаш, къде трябва да отидеш на диагностика?
                принципно ...да Но Ванто ми е супер близо...за това.

Първоначално публикувано от dermeister
                Ама хич ли не ускорява или прото е бавно. Защото на мен един път ми се случи нещо такова на магистралата, ускорявам си и изведнъж оборотите се забиха на "едиколкоси" и не мърдат нагоре. Няма 5-та няма 4-та, стигат една граница и до там. Отпуснах газта и след 5 минути пак пробвах и нямаше вече никакъв проблем. Аз имам датчик разпределителен вал за смяна и мисля, че нещо се е ошашкал компютъра в онзи момент от него. Като се оправи си направих 180 без проблем.
                Не...ускорява си...но много бавно.
                145 2.0 TS

Comment

Айде да ги сменяме с мойта да нямаш някаде нещо запушено ? До 160 като преди ли се държи , или пак е по-бавна ?
                  145 1.6 ТС '97 ех.
                  145 1.9 JTD '00
                  307 CC 2.0 '04

Comment

Не ускорява след определени обороти или само след 150??
                    Според мен си за нов дебитомер
                    Преди либрата ми забиваше носа след 5к оборота и като го смених се оправи.

Comment

Е то дебитомера щеше да го хване диагностиката ... Пък и май се има предвид не за обороти , а за километрите
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex
                        Е то дебитомера щеше да го хване диагностиката ... Пък и май се има предвид не за обороти , а за километрите
                        що така реши??
                        Той дебитомера си работи, но след определени обороти му идва много въздуха и не мери правилно, аз преди до 5к оборота нямах проблеми ...

Comment

не е запушена...скоро смених цялата генерация...
                          Иначе според мен няма торк...( не знам дали така се казваше- това да те залепи за седалката....доколкото 150 hp могат да те залепят )...След 150 км е супер бавна....но май и до 150 е малко по-бавна от преди.
                          145 2.0 TS

Comment

Нещо пушеци ала бала има ли отзад ?
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

Брат абсолутно същото е и при мен 95% съм сигурен че е от гадния конус който лата горещ въздух
                              Alfa romeo 145

Comment

Working...
                              X